An Unbiased View of خواص انار و مضرات
An Unbiased View of خواص انار و مضرات
Blog Article
آنتی اکسیدان ها: انار منبع غنی آنتی اکسیدان ها است که می تواند به عضله سازی و ریکاوری عضلات بعد از تمرینات ورزشی کمک کند.
مرطوب کننده پوست: انار منبع غنی آب است و به مرطوب شدن پوست کمک می کند.
پیراهن شیک مردانه سبک بوهو؛ با این مدل ها استایلتو تغییر بده!
درمان آکنه: خواص ضد التهابی و ضد میکروبی انار به درمان آکنه کمک می کند.
دانه های انار حاوی ویتامین ها، قندها، پروتئین ها، مواد چرب و اسیدهای آلی به ویژه اسید سیتریک هستند. این میوه همچنین حاوی پونیکالاژین است. انار حاوی آنتی اکسیدان های بسیار قوی است که سه برابر قوی تر از ترکیبات موجود در شراب و چای سبز است.
انار در قسمت بیرونی پوسته سختی دارد و در داخل آن دانه های آبدار کوچکی به نام آریل وجود دارد که یا به صورت خام مصرف می شوند و یا به صورت آب انار در می آیند.
با این حال، می توانید آن را به عنوان یک میان وعده نیز استفاده کنید. مقدار توصیه شده مصرف روزانه انار ۲ عدد است.
بله، زنان باردار میتوانند از فواید انار پخته از جمله مواد مغذی و فیبر بهرهمند شوند، اما باید قبل از افزودن آن به رژیم غذاییشان با پزشک مشورت کنند.
مشخص شده است که دانه های انار خطر ابتلا به سرطان پروستات، شایع ترین نوع سرطان در مردان را کاهش می دهند. دانه های این میوه دارای خواص ضد سرطانی هستند که می توان این خاصیت را به وجود اسید پونیسیک در آن نسبت داد.
کاهش درد قاعدگی: انار می تواند به کاهش درد قاعدگی و علائم آن مانند نفخ و سردرد کمک کند.
فیبر: انار ترش منبع غنی فیبر است که به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک می کند.
رقیق شدن خون: انار به دلیل داشتن اسید پونیکیک، میتواند به رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن خون کمک کند.
انار دارای ارقام و گونههای مختلفی است که در رنگ، طعم، اندازه و شکل با یکدیگر تفاوت دارند. برخی از ارقام معروف انار در ایران عبارتند از:
مطالعات نشان داده است که عصاره هسته انار، انقباضات رحم را تحریک کرده خواص انار کودکان و ممکن است باعث سقط جنین در زنان باردار شود. بهتر است در دوران بارداری از مصرف عصاره و پوست انار خودداری کنید.